• elektrouslugi
  • gipsokarton
  • boiadisvane
  • maziki
  • oblicovki
  • vik
  • topkabels902

Мазилки

Мазилката представлява смес от различни материали, която се нанася върху стените в дадена сграда. Тя бива външна и вътрешна, а нейното предназначение е да придаде завършен и красив вид на сградата отвън, а също така и на стаите вътре. Като цяло мазилка е част от топлоизолационната система, но това съвсем не означава, че тя не може да бъде използвана в други случаи. Напротив – тя може да бъде нанесена върху гипсокартон, бетонова или гипсови основи, традиционни мазилки, плоскости от ПДЧ и други. Въпреки че мазилките са тънкослойни и образуват пласт от едва няколко милиметра, тяхната основна задача е да предпазват конструкцията на сградата.

Ние Ви предлагаме нанасяне на външна и вътрешна мазилка и тъй като всяка от тях се дели на няколко вида, тук ще Ви кажем с кои видове мазилки работим ние.
Видовете външни мазилки се различават основно по вида на свързващото вещество. Ние ще направим за Вас силиконова, силикатна, полимерна или декоративна мазилка – желанието е Ваше.

В силиконовата мазилка свързващото вещество е под формата на силиконови смоли, които са смесени с акрилни и акрилно-стеролови смоли.
Свързващото вещество в силикатната мазилка е на основа воден разтвор на калиев силикат и полимерни дисперсии.
При полимерната мазилка, полимерни смоли играят ролята на свързващо вещество.
Освен външна, ние предлагаме нанасяне и на вътрешна мазилка, чиито избор също си остава изцяло във Вашите ръце. Ние предлагаме следните видове вътрешна мазилка, които се различават по основните материали, които участват в нея:
- Гипсова – от името й личи, че основната съставка в тази мазилка е гипс.
- На вароциментовата мазилка основните съставки са вар и цимент.
- На Вас оставяме задачата да си изберете вид мазилка и да ни се обадите. От там насетне – работата оставете на нас. Ние сме млада и енергична строителна бригада, разполагаме с модерна техника и оборудване, така че може да бъдете сигурни, че мазилката Ви ще бъде направена бързо и качествено.
Изберете нас и се убедете сами!

Lightbox 01

Lightbox 02
Lightbox 03
Lightbox 04