Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Фина шпакловка Кнауф F2
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Фина шпакловка Кнауф F2

Фина шпакловка Кнауф F2 Отдавна (преди години) #108

  • black_tulip
  • Офлайн
  • Administrator
  • Публикации: 110
  • Карма: 92
Както знаете, за да се шпаклова определена повърхност до степен в която да се постигне идеална гладкост в повечето случаи е необходимо да се положат няколко ръце от шпакловката ( обикновено между 2 и 3 ), след което да се завърши с финишен слой, който да придаде нужната гладкост на повърхностите.
Една от и предпочитаните фини, финишни шпакловки е Кнауф F2, която благодарение на техническите си характеристики и на факта, че се полага лесно се наложи като една от добрите шпакловки на родния пазар.

Knauf_F2.png


Основното предназначение на фината шпакловка Кнауф F2 е за полагане на последна ръка на шпакловки, за заглаждане на различни видове мазилки, за шпакловка и заглаждане на чисти, сухи и здрави стени с боя, мазилки, за шпакловка и предбояджийска подготовка на стени и тавани и други.
Кнауф F2 се предлага в готова, кремообразна смес, която може да се полага веднага, което улеснява изключително много самият процес на шпакловане и с нея се работи изключително бързо и лесно.
Как се полага фината шпакловка Кнауф F2?
Стените и повърхностите върху които ще се полага финишната шпакловка трябва да са сухи и здрави, а в случай, че има дълбоки фуги или големи неравности, преди да се положи Кнауф F2 е препоръчително се попълнят с друг вид фугопълнител. След полагане на фината, финишна шпакловка и след нейното изсъхване за идеална гладкост повърхностите се шлайфат с шкурка със зърненост над 400.
Препоръчително е преди полагането на шпакловката, основата да се обработи сподходящ грунд. Фината шпакловка Кнауф F2 се полага най - бързо и лесно с маламашка, като след полагане третираните повърхности трябва да изсъхнат напълно преди да се положи нов слой или да се пристъпи към шлайфане.
Като недостатък на Кнауф F2 може да се посочи, че може да се полага при определени температури или иначе казано, температурата на въздуха и стените да не е под 10 и над 25 градуса.
Последна промяна: Отдавна (преди години) от black_tulip.
Потребителите казали Благодаря: Plamen11
  • Страница
  • 1
Модератори: Plamen11
Време за генериране на страницата: 0.11 секунди