Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Sheetrock Finitura - фина шпакловка за идеално гладки стени
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Sheetrock Finitura - фина шпакловка за идеално гладки стени

Sheetrock Finitura - фина шпакловка за идеално гладки стени Отдавна (преди години) #127

  • black_tulip
  • Офлайн
  • Administrator
  • Публикации: 110
  • Карма: 92
Шпакловките които могат да се открият днес в търговската мрежа са наистина много и разнообразни, затова нашият съвет е когато купувате такива продукти да се допитате до професионалисти или до консултантите в магазина, които да ви насочат към подходящата за вашия дом шпакловка.
Никога не прибързвайте с покупката, защото съществува вероятност да не закупите точно тази шпакловка, която ще ви свърши работа и да се наложи да направите това упражнение отново ( а това в дни на криза като днешните не е много удачно от икономическа гледна точка ).
Спираме с поученията до тук и се залавяме за работа, която в този случай е да ви запознаем с продуктите на една от най - известните компании за производство на шпакловка USG и с нейният продукт Sheetrock Finitura ( оранжев капак ).
Sheetrock Finitura е готова пастообразна или кремообразна шпакловка на винилна основа, специално разработена за шпакловане на стени и тавани от гипсокартон, бетон, вароциментова мазилка, гипсова мазилка и други видове мазилки. Този вид шпакловка е изключително подходящ за шпакловане на стени и тавани, както и за поправки и предбоджийски подготовки на стените в помещенията.
С Sheetrock Finitura се работи бързо и лесно и с шпакловката можете да се справите дори и сами, тъй като продукта е готов за незабавно ползване. Нанасянето на шпакловката може да се извърши ръчно или машинно, като дебелината на слоя шпакловката на една ръка не бива да е повече от 2 мм. За да получите идеално гладна повърхност е препоръчително да шпакловате три ръце, като за първото и второто полагане използвате Sheetrock ( зелен ) и след това нанесете Sheetrock Finitura ( оранжев капак ).

Sheetrock_finitura.png


След изсъхването на шпакловката, ако има грапивини и за по - голяма гладкост на повърхностите на стените и таваните е може да се шлайфа там където се налага, като препоръчителната зърненост на шкурката е минимум 280 .
Sheetrock Finitura ( оранжев капак ) е фина шпакловка, която е предназначена на интериорна употреба, нанася се лесно и съхне бързо и стените и таваните шпакловани с нея са идеално гладки. Разходната норма на шпакловката зависят най - вече от повърхността, върху която ще е полага, но примерния разход върху гипсокартон е 0.800 кг/кв.м.Последна промяна: Отдавна (преди години) от black_tulip.
Потребителите казали Благодаря: Plamen11
  • Страница
  • 1
Модератори: Plamen11
Време за генериране на страницата: 0.10 секунди