Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Как да изберем подходящ ламинат?
(1 Разглеждат) (1) Гост
Всичко за настилките
  • Страница
  • 1

Тема: Как да изберем подходящ ламинат?

Как да изберем подходящ ламинат? Отдавна (преди години) #175

  • black_tulip
  • Офлайн
  • Administrator
  • Публикации: 110
  • Карма: 92
Обзавеждането на едно жилище е нелека задача, с която всяко едно семейство се е налагало да се справя. Разбира се най - добре би било да можеше всяко семейство да се обърне за помощ и съвет от интериорен дизайнер, който да обзаведе жилището, но това все още е едно скъпо струващо удоволствие и по голямата част от нас трябва да се опитаме да се справим сами.
Всъщност, ако имате малко повече търпение и вие можете да се справите прекрасно и да обзаведете дома си по начина, за който сте си мечтали.
Ще се опитаме да ви помогнем в избора на ламинат, тъй като смятаме, че материалите, с които е покрито подовото пространство оказва изключително голямо влияние на цялостната визия на дома.

laminiran_parket_1.png


Ламинатът в последните няколко години стана много популярен, тъй като се предлага в изключително голямо цветово разнообразие и размери, почиства се лесно и има дълъг експлоатационен живот. Освен това този вид подово покритие е сравнително евтино, произвежда се от екологични материали, поставя се много лесно и най - важното - то един изключително добър изолатор.
Преди да закупите ламината е необходимо да измерите помещението си, за да можете да изчислите колко да закупите.
Задължително е и да решите от каква дебелина на ламината се нуждаете. Според повечето специалисти най - добрата дебелина на ламинат е 8 мм., но нашият съвет е да се посъветвате с консултантите в магазина или с майсторите, които ще го поставят.
Ако помещението, в което сте решили да поставите ламинат е малко, нашият съвет е да се спрете на светъл ламинат, тъй като светлия под ще разшири оптически малкото помещение.

laminiran_parket_2.jpg


Проблемът на много светлия ламинат е, че е възможно помещението ви да изглежда прекалено стерилно, затова е добре да подберете мебели в меки, топли тонове, които да контрастират на светлия ламинат.

laminiran_parket_3.jpg


laminiran_parket_4.jpg


Ако сте се спрели на тъмен ламинат е добре да знаете, че тъмните цветове доминират.

laminiran_parket_5.jpg


За да постигнете хармония в помещението, ако поставите тъмен ламинат е добре да го комбинирате със светли стени и мебели.

laminiran_parket_6.jpgПотребителите казали Благодаря: bushmena, Plamen11, shtork
  • Страница
  • 1
Време за генериране на страницата: 0.14 секунди