Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Създайте уют и комфорт с облицовка от дърво
(1 Разглеждат) (1) Гост
Облицовки
  • Страница
  • 1

Тема: Създайте уют и комфорт с облицовка от дърво

Създайте уют и комфорт с облицовка от дърво Отдавна (преди години) #107

  • black_tulip
  • Офлайн
  • Administrator
  • Публикации: 110
  • Карма: 92
oblicovka_durvo_1.jpg


Има ли материал, който да създава по - голям уют и комфорт от дървото? Нашите предци са били изключително предвидливи, като са комбинирали в строежите на къщите силата на камъка и топлината на дървото. Днес ние продължаваме традициите и понякога дори несъзнателно избираме тъкмо облицовка от дърво, когато решим да ремонтираме вилата си или пък се иска дома ни е още по - уютен. Обикновено за вътрешна облицовка на стени и тавани се използва ламперия от истинско дърво, тъй като тя ни доближава до нашите корени и природата. Ламперията, която може да се открие момента по родните магазини е на приемлива цена, обработена е против акари и други вредители по дървото и е изключително подходяща за облицовка на стени и тавани.

oblicovka_durvo.jpg


Ако имате желание да облицовате жилището си с дърво е добре да се обърнете към професионалисти в бранша, но нищо не пречи да се опитате да поставите ламперията си сами. Да се нареди ламперия не се изискват специални познания или инструменти, а само голяма доза желание и ентусиазъм. Все пак, ако не сте уверени, че ще се справите сами се обърнете към хора, които имат опит в облицовката от дърво.

oblicovka_durvo_2.jpg


Къде в жилището можете да използвате облицовката от дърво?
Най - разпространено и модерно е ламперията да се поставя в битови стаи, които се облицоват целите в дърво, но дървената ламперия е много подходяща и за коридори, стълбища, за отделни стени в помещенията, за тавани и дори за изграждане на сводове и облицовки на бар или кухненски плотове. Облицовката от дърво се монтира лесно, предлага се на достъпни цени, не изисква големи грижи по поддръжката и най - вече създава уют и топлина във всеки дом. Като единствен недостатък на облицовката от дърво можем да споменем, че тя е лесно запалима, затова е задължително след приключване на облицоването ламперията да бъде лакирана със специален огнезащитен лак.

oblicovka_durvo_4.jpg


Последна промяна: Отдавна (преди години) от black_tulip.
Потребителите казали Благодаря: Plamen11
  • Страница
  • 1
Модератори: Plamen11
Време за генериране на страницата: 0.12 секунди