Кърти, Чисти, Извозва

Написана от Майстор БГ. Posted in Строителни услуги

Кърти, Чисти, ИзвозваЗавършен цикъл от услуги кърти, чисти и извозва. Разполагаме с минибагер, извършваме дренаж и вертикална планировка.
При нас работят висококвалифицирани къртачи, които имат богат опит в този вид дейност. Обучени са за действие при специални ситуации, екстремни условия и на труднодостъпни места. Имаме на разположение огромен набор от професионална техника, с помоща на която можем да изпълним всяка задача по къртене на бетон, камък, тухла, итонг, фаянс, теракот, мозайка, мрамор, мазилка, замазка, покривни настилки, събаряне на стени и сгради, демонтаж и др.
Къртенето е сериозно предизвикателство с което е трудно да се справи човек, ако не притежава необходимата подготовка и специализирана техника. Обученият работник ще Ви спести време, усилия и ще сведе до минимум опасността от инцидент. 
Събирането на промишлените отпадъци е тежка и неприятна задача, особено ако е необходимо изнасянето им на ръка и без помоща на специална техника. Ние не се плашим от работа и гарантираме, че след края на къртенето ще почистим основно и до блясък.
Разполагаме и с необходимия транспорт за извозване на строителни и битови отпадъци, както и на земни маси, до предназначените за това места.