Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

лед светлини в кухнята
(1 Разглеждат) (1) Гост
Монтаж на електрическа инсталация
  • Страница
  • 1

Тема: лед светлини в кухнята

лед светлини в кухнята Отдавна (преди години) #167

• bushmena
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
  • Публикации: 13
здравейте искам да попитам да ли може да се използва зарядно устройство за гсм за да захраним лед светлинки .

бих помолил за подробен клип как да си направя по принцип осветление ако може 1 подробно качествено клипче.

благодаря предварително.
Последна промяна: Отдавна (преди години) от black_tulip.

Отговор: лед светлини в кухнята Отдавна (преди години) #169

• Shadow
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
  • Публикации: 14
Лед осветление със захранване на GSM няма да стане, защото диодните ленти искат 12 волта постоянно напрежение, а захранването на телефона е доста по-малко. И друго : Зависи от дължината на лентата, броя на диодите на един метър и вида им за консумацията на ток. Какво точно искаш да постигнеш? Малко повече информация за дължината на лентата която ти трябва? Траф с изправител си трябва на 100%. Зависи от дължината на лентата и от много други неща. B) B) B)
Потребителите казали Благодаря: bushmena

Отговор: лед светлини в кухнята Отдавна (преди години) #170

• black_tulip
  • Офлайн
  • Administrator
  • Публикации: 110
Както е казал колегата в постта по-нагоре дай малко повече информация за какво става въпрос. Със зарядно за GSM трудничко ще стане. Това диодно осветление на какво ще се монтира - на таван, стени, витрина, шкафове. . . . . има доста неща които са неизвестни. Ако можеш да снимаш ще е най-добре. Ще се постараем да дадем обективно мнение и различни варианти за изпълненията им. Относно клипа може и да измислим нещо по-нататъка.
Последна промяна: Отдавна (преди години) от black_tulip.

Отговор: лед светлини в кухнята Отдавна (преди години) #172

• bushmena
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
  • Публикации: 13
По принцип ми трябва за 1 м най-много искам да я монтирам над мивката в кухнята за това, когато правих ремонт предвидих, че ще ми трябва осветление захранване ще взема от кабел 'скрит в шкафа над мивката' които съм захранил от контакта, а що се отнася за зарядното от гсм така и предположих, че няма да стане.
Благодаря за бързите отговори и се надявам по-скоро да ми предостави те клип как да се справя перфектно.

Отговор: лед светлини в кухнята Отдавна (преди години) #173

• Shadow
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
  • Публикации: 14
Ще ти трябва захранване 12 волта постоянно напрежение. Щом се касае за дължина на светодиодната лента равна на 1 метър, захранването може да е малко по размер. Каквито и да са диодите в светодиодната лента, едва ли консумацията на мощност ще е по-голяма от 5 W/1M., а именно токоизправител с параментри 12 В/ 0,5-1А е напълно достатъчно. Такива токоизправители има по магазините за електронни копоненти. Ако има нещо което съм пропуснал кажи. B) B) B)
  • Страница
  • 1
Време за генериране на страницата: 0.15 секунди