Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Предимства на DVR
(1 Разглеждат) (1) Гост
Видеонаблюдение
  • Страница
  • 1

Тема: Предимства на DVR

Предимства на DVR Отдавна (преди години) #96

  • black_tulip
  • Офлайн
  • Administrator
  • Публикации: 110
  • Карма: 92
Ако трябва да бъдем честни, за обикновените хора, които монтират системи за видеонаблюдение в дома или в търговските си помещения е важно системите за наблюдение да работят добре и да им вършат работа. Много малко са тези, които искат допълнителна информация с какво записващо устройство ще бъдат снабдени. Ако обаче трябва да бъдем обективни разлики има и те никак не са малки и сега ще се опитаме да разберем какви са основните разлики между това да се използва обикновен компютър и DVR (Digital Video Recoder). Ако се ръководите от икономическата страна на въпроса доста по - евтиният вариант разбира се компютъра, тъй като всеки има компютър и той лесно може да се пригоди за запис. Необходимо е да има операционна система, декодер за картината, драйвери и подходяща видеокарта и ето ви записващо устройство. Този начин обаче е доста несигурен и аматьорски, за разлика от малко по - скъпия, но професионален вариант за видеозаснемане на охранявани обекти.
Digital_video_recorder_DVR_AP-9114HV.png


Какви са предимствата на професионалните видеорекордери DVR (Digital Video Recoder )?
DVR ( Digital Video Recoder ) записващо устройство, което е изключително важна част от системата за видеонаблюдение и което е най –важното - това устройство е предназначено единствено да записва изображение.
DVR_HIK_VISION_DS_9116HDI_S.png

Резолюцията и скоростта на записване на видеорекордерите е изключително голяма и се подобрява с всеки нов модел, който излезе на пазара. ( Само за справка - скоростта на запис при DVR - а да поддържа 400 FPS ( кадъра в секунда ) за 16 канала и 200 кадъра в секунда за 8 канала ). Свободното пространство за запис вече е в тера байти, което позволява на съхраняват изключително голямо количество записи от видео камерите. Усъвършенстваните мрежови връзки и възможността за дистанционен мониторинг дават свободата записите да се гледат от всяка точка на света. В момента на родния пазар могат да се открият две системи DVR като едните са компютърно базирани DVR - и, а другите са цифрови DVR - и.
Последна промяна: Отдавна (преди години) от black_tulip.
Потребителите казали Благодаря: Plamen11
  • Страница
  • 1
Време за генериране на страницата: 0.15 секунди