Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Мултифункционална шпакла 5в1
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Мултифункционална шпакла 5в1

Мултифункционална шпакла 5в1 Отдавна (преди години) #110

  • black_tulip
  • Офлайн
  • Administrator
  • Публикации: 110
  • Карма: 92
На родния пазар вече могат да се открият редица инструменти, които да са ни от полза за извършване на редица строително-ремонтни дейности. Сега ще се опитаме да ви представим един много удобен, полезен и лесен за употреба инструмент, с който можете да извършвате редица строително-ремонтни дейности. На пръв поглед този малък инструмент прилича на малко странна шпакла, но точно този нестандартен вид я прави незаменима и най-вече удобна в работата.
С негова помощ могат да се изстържат тръби от стара и напукана боя или изцапани при шпакловка и боядисване на стени и тавани.
5in1_tool_Scraper_1.jpg

Когато се обработват стени често има малки пирони, на които са били закачени картини или друго.С помощта на този инструмент премахването им става изключително бързо и лесно.
5in1_tool_Scraper_2.jpg

Понякога се налага по стените да се забият малки пирони и това може да бъде лесно извършено отново с помощта на този мултифункционален инструмент- просто трябва да се използва дръжката на инструмента. Разбира се, от голямо значение е и какъв точно ще е инструмента, но на всички мисля е ясно, че качествените инструменти са и по-скъпи.
Една от основните функции мултифункционалната шпакла е да стърже. Например стара боя, шпакловка и т. н.
5in1_tool_Scraper_3.jpg

Мултифункционалния инструмент- шпакла може да бъде много полезен, ако боядисвате с блажна боя и се налага да отворите кутията. С този инструмент ще я отворите бързо и безпроблемно...
5in1_tool_Scraper_4.jpg

и след като отсипете нужното ни количество отново бързо и лесно можете да затворите плътно капака.
5in1_tool_Scraper_5.jpg

Ето още една много полезна функция при бояджийските дейности..Всеки бояджия знае колко трудно е да се отцеди и измие валяка след края на работния процес. С помощта на специфичната извивка на многофункционалната шпакла това става бързо и лесно.
5in1_tool_Scraper_6.jpg

Помага много и при почистването на инструментите.
5in1_tool_Scraper_7.jpg

Специфичната извивката на мултифункционалната шпакла ви дава възможност да почиствате трудно достъпни места както е при тази бъркалка.
5in1_tool_Scraper_8.jpg

За да могат положените плочки да се фугират, първо е нужно фугите да бъдат почистени от излишен материал.Тук е ред на верния помощник.
5in1_tool_Scraper_9.jpg

Този инструмент не е отвертка, но когато сте високо и шпакловате таван от гипсокартон, винаги има по някоя недозавита рапидка.Острият ръб на шпаклата ви позволява да я завиете безпроблемно. Мултифункционалната шпакла може да ви помогне и при демонтаж на различни неща закачени на стената, развиване на винтове при премахване на дюбели и т. н.
5in1_tool_Scraper_10.jpg

Използва се и при премахване на тапети.
5in1_tool_Scraper_11.jpg

Понякога е полезен и при оформяне на нанесен силикон.
5in1_tool_Scraper_12.jpg

Инструментът макар и малък е изключително здрав и в случаите, когато се налага подобен демонтаж,спокойно може да понесе удар от чук по дръжката му.
5in1_tool_Scraper_13.jpg

Инструментът е чудесен и при обработка на метал, например за махане на ръжда от старо винкелно остъкление.
5in1_tool_Scraper_14.jpg

При премахване на стар и спечен маджун също върши идеална работа.
5in1_tool_Scraper_15.jpg

Една изключително досадна, бавна и не много приятна процедура е изстъргването на иначе модерния преди време т.нар. тупан таван.С този инструмент изстъргването на тавана става малко по-лесно и бързо.
5in1_tool_Scraper_16.jpg

Помага и при измазване и шпакловка на стени и тавани, за пристъргване на неравности, премахване на деруги и при една много полезна процедура - оформянето на ъгли, като се пристъргва с острия ъгъл на скрапера.
5in1_tool_Scraper_17.jpg

Много често се налага премахване на стара блажна боя, посредством нагряване или друг метод и изтъргването ѝ от съответната повърхност. Отново прибягваме до този наистина мултифункционален инструмент.
5in1_tool_Scraper_18.jpg

Валякът е чист, работата е свършена и е време за глътка отдих, заедно с верния помощник.
5in1_tool_Scraper_19.jpg

5in1_tool_Scraper_20.jpg


Последна промяна: Отдавна (преди години) от black_tulip.
Потребителите казали Благодаря: bushmena, Plamen11
  • Страница
  • 1
Време за генериране на страницата: 0.12 секунди