Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Шпакловка Sheetrock all purpose Join Compound – качество без конкуренция
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Шпакловка Sheetrock all purpose Join Compound – качество без конкуренция

Шпакловка Sheetrock all purpose Join Compound – качество без конкуренция Отдавна (преди години) #129

  • black_tulip
  • Офлайн
  • Administrator
  • Публикации: 110
  • Карма: 92
Искаме или не, ако имаме желание дома ни да изглежда добре трябва да обърнем по - специално внимание на стените и тавана. Без значение дали смятаме да сложим тапети, да ги боядисаме или да направим някоя специална декоративна мазилка, пред всичко трябва да ги шпакловаме.
Шпакловката е едно най - важните неща, които задължително трябва да направим, тъй като без нея стените ни няма да са абсолютно гладки и с каквото и да ги покрием в последствие няма да изглеждат добре.
Шпакловките, които могат да се открият на пазара обаче са толкова много, че особено за неспециалисти е трудно да се ориентират към подходящата за дома им шпакловка.
Това е и основната причина, поради която решихме да ви запознаем с едни от най-често срещаните шпакловки и фугопълнители и да се опитаме да ви представим в резюме техните основни характеристики.
Най - разпространената и универсална шпакловка, която можете да откриете в търговската мрежа и с която ще се справите дори и да не сте професионалисти е шпакловка Sheetrock all purpose Join Compound.

Sheetrock-ll_purpose_Join_Compound.png


Тя е универсална, кремообразна смес, която се предлага готова за употреба и е предпочитана и от майстори в занаята и от лаици.
Sheetrock all purpose Join Compound, съдържа в себе си свързващи вещества на основната на винила и други вещества, които и гарантират изключително добри технически характеристики. Шпакловката се нанася изключително бързо и лесно и може да се полага както ръчно, така и машинно.
Шпакловката Sheetrock се отличава с отлични покривни и запечатващи характеристики, като след шпакловане с нея стените са абсолютно гладки. Както всеки друг вид шпакловка и Sheetrock all purpose Join Compound след изсъхване може да се шлайфа, но за разлика от някой от останалите видове, при Шиитрок шкурката си остава абсолютно здрава.
Дори и да не се изразходва цялото количество от шпакловката, неизползваното количество може да се съхрани и да се използва в следващите дни или месец отново, като това по никакъв начин не се отразява на качествата на шпакловката.
Качествата на шпакловката Sheetrock all purpose Join Compound са неоспорими и с нейното нанасяне може да се справи всеки, стига да спазва инструкциите на производителя. Добре е да знаете обаче, че е препоръчително фугите между листовете гипсокартон след като бъдат запълнени с FUGENFULLER, UNIFLOT или Sheetrock трябва да са напълно изсъхнали и едва тогава да положите шпакловката.
Последна промяна: Отдавна (преди години) от black_tulip.
Потребителите казали Благодаря: Plamen11
  • Страница
  • 1
Модератори: Plamen11
Време за генериране на страницата: 0.12 секунди