Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Отопление с климатици
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Отопление с климатици

Отопление с климатици Отдавна (преди години) #184

  • black_tulip
  • Офлайн
  • Administrator
  • Публикации: 110
  • Карма: 92
Наближи ли зимния сезон всички започваме да търсим варианти за отопление на дома и на всички ни се иска освен да ни е уютно и топло през студените зимни дни да спестим и от разходите си за електроенергия.
Това е и една от основните причини за огромната популярност на климатиците като вариант за отопление.
Отоплението с климатици е един от добрите, ефективни и икономични начини да отоплим дома си, а освен това тези уреди можем да ги използваме и през горещите летни месеци, тъй като са пригодени и за охлаждане.
За да бъдат климатиците, които ще поставим в дома си напълно ефективни обаче трябва предврително да обърнем внимание на някой основни неща.

otoplenie-klimatici-1.jpg


Преди всичко не бива да се забравя, че този тип уреди не са просто поредните уреди за дома, които можем да закупим по „красота”, да поставим в дома си и да включим в контакта.
Изборът на климатик за отопление не е никак лесна задача, тъй като на пазара се предлага изключително богат избор от този тип уреди за отопление.
Добре е да се знае, че климатиците биват основно два вида - инверторни и конвенционални.
Конвенционалният тип климатик не се препоръчва за жилища, в които се живее постоянно, тъй като този тип климатици не са толкова икономични и ефективни. Конвенционалните климатици работят на пълна мощност до достигане на желаната температура, което е икономически неефективно.
Инверторните климатици са доста по - икономични по отношение разходите за електроенергия, тъй като достигат зададената им температура чрез плавно повишаване на мощностите.

otoplenie-klimatici-2.jpg


Другото особено важно нещо, което трябва да вземете предвид е климатик с каква мощност ви е необходим. Това условие е от голяма важност, тъй като ако закупите и монтирате климатик който е малък или съответно голям за вашето помещение, той няма да може да ви отоплява ефективно.
Цената на която се предлагат климатиците също не е за подминаване, но нашият съвет е да заложите на климатик от фирма, която има традиции в производството на климатици.

otoplenie-klimatici-3.jpgПотребителите казали Благодаря: Plamen11
  • Страница
  • 1
Време за генериране на страницата: 0.10 секунди