Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Как да промените интериора на жилището си, без да давате пари за ремонт?
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Как да промените интериора на жилището си, без да давате пари за ремонт?

Как да промените интериора на жилището си, без да давате пари за ремонт? Отдавна (преди години) #189

  • black_tulip
  • Офлайн
  • Administrator
  • Публикации: 110
  • Карма: 92
Колкото и перфектно да сме подредили и обзавели жилището си идва момент, в който поне ние жените започваме да се чудим как бихме могли да го променим, тъй като имаме нужда от нещо ново и интересно в дома си. Обикновено започваме да мислим за цялостни ремонти, смяна на мебелите, промяна на цвета на стените — все неща, които са скъпо струващи и не всяко семейство може да си ги позволи.
Не е нужно да променяте абсолютно всичко в жилището си и да пръскате излишни пари, само трябва да дадете воля на въображението си и ще видите как с много малко средства интериорния дизайн на дома ви може да се промени драстично.

1. Използвайте голяма доза въображение и малко текстил

interior_u_doma_1.jpg


Като за начало можете вместо да купувате чисто нов диван, спалня или мека мебел с помощта на малко парче текстил да измайсторите нови, шарени възглавнички, които да поставите върху тях или пък да претапицирате старите си табуретки или столове в интересни и свежи цветове. ( В момента табуретките и столовете в различни цветове са изключително модерни и актуални).

2. Освежете с цветя

interior_u_doma_3_2013-03-02.jpg


interior_u_doma_2.jpg


Купете няколко нови вида цветя и ги поставете в коридора, трапезарията или всекидневната. Цветята моментално променят визията на дома и създават един неповторим уют и красота.

3. Пердета и щори

interior_u_doma_4.jpg


Подменете старите пердета и щори с нови — достатъчно е да смените цвета и материята на пердетата и помещението ще изглежда по различен начин. Можете да съчетаете подмяната на пердетата с поставянето на нови щори. В последните години много модни и актуални са текстилните щори, които могат да бъдат изработени и по поръчка в зависимост от вашите желания.

4. Интериорни предмети и картини

interior_u_doma_5.jpg


Освежете помещенията си с ярки, интересни интериорни предмети, които можете да поставите на някоя полица или по земята. Красивите и нестандартни интериорни предмети създават изключително приятна нова визия на всяко помещение. Поставете картини по стените, като не е нужно те да са много скъпи, но все пак избягвайте прекалено кичовските произведения.


Последна промяна: Отдавна (преди години) от black_tulip.
Потребителите казали Благодаря: Plamen11, elena254
  • Страница
  • 1
Време за генериране на страницата: 0.17 секунди