Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Няколко съвета за тапети в детската стая
(1 Разглеждат) (1) Гост
 • Страница
 • 1

Тема: Няколко съвета за тапети в детската стая

Няколко съвета за тапети в детската стая Отдавна (преди години) #177

 • black_tulip
 • Офлайн
 • Administrator
 • Публикации: 110
 • Карма: 92
Децата са най - голямото ни богатство и няма родител, който да не иска детето му да расте не само здраво и щастливо, но и в комфортна и уютна домашна обстановка.
Когато дойде времето бебчо да се появи на бял свят задължително условие да се обзаведе за него детска стая, където малкото съкровище ще расте и ще радва мама и тате.
Обзавеждането на детската стая е нещо строго индивидуално за всеки родител, но каквито и мебели да поставите, е добре те да бъдат в светли, свежи тонове, да нямат остри ръбове и да са удобни и комфортни за малчуганите. В момента в търговската мрежа се предлага както цялостно обзавеждане за детска стая, така и различни модули, които могат да се съчетаят прекрасно.
Няма да се спираме детайлно на обзавеждането на стаята на детето, а ще се опитаме да поговорим за това кой материал е най - подходящ за стените на детската стая, както и да ви дадем няколко предложения, които смятаме, че са най - удачни.
Въпреки, че в последните години много модерни станаха различни видове мазилки има и по - подходящи интериорни решения за детската стая. В стаята на детето е удачно да бъдат поставени тапети и то тапети, които са качествени, плътни и от хартия, но не много скъпи. Казваме това, тъй като малчуганите започват да творят своите произведения първо по стените, и искате не искате ще ви се наложи често да ги подменяте. Разнообразието от тапети за детска стая е толкова голямо, че лесно ще откриете точните тапети за стаята на малчугана. Когато купувате тапети нека те да са гладки, тъй като релефните не са много подходящи за стаята на мъниците.
Тапетите наистина са много и разнообразни, но това, което може да ви затрудни са цветовете, които да подберете за стаята на детето.

tapeti-detska-5.jpg

 • Много популярни в последните години са тапетите с любими анимационни герои, които радват децата, но трябва да ви предупредим, че ако облепите цялата стая с много шарени тапети те не само скоро ще омръзнат на детето, но според психолозите тапетите с големи цветни рисунки преуморяват очите. Ако все пак държите да облепите стаята от тавана до пода с тапети добър вариант са светлите, едноцветни тапети с по-малки фигурки на любими герои.

tapeti-detska-3.jpg


tapeti-detska-1.jpg

 • Много ефектна може да бъде детската стая, в която се комбинират латекс и тапети, като тапетите са поставени само на едната стена на стаята. Ако изберете този вариант и тук важи условието цветовете да са по - свежи, топли и весели.


tapeti-detska-7.jpg


tapeti-detska-2.jpg

 • Идеално е и решението тапетите да бъдат поставени само до височината на прозореца или да се използват различни фризове или пана за детска стая.

tapeti-detska-4.jpg


tapeti-detska-6.jpg

 • Обикновено тапетите на различни райета не са много популярни за детска стая, но ако пробвате ще установите, че те стоят страхотно и се съчетават добре с останалия интериор на стаята.

Потребителите казали Благодаря: Plamen11
 • Страница
 • 1
Време за генериране на страницата: 0.10 секунди