Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Силикатна мазилка
(1 Разглеждат) (1) Гост
Мазилки
  • Страница
  • 1

Тема: Силикатна мазилка

Силикатна мазилка Отдавна (преди години) #90

  • black_tulip
  • Офлайн
  • Administrator
  • Публикации: 110
  • Карма: 92
Силикатната мазилка е много удачно решение за декоративно покритие на външни фасади и вътрешни повърхности. Произведена на базата на калиево водно стъкло, с различни по състав инертни материали и специални добавки улесняващи лесното и нанасяне, силикатната мазилка притежава добри характеристики като паропропускливост, водонепропускливост, огнеустойчивост и устойчивост на различни атмосферни влияния.

baumit-silikat.png


Подходяща е за декоративна мазилка на фасадни сгради, като покривен и защитен слой на паметници на културата, за декорация на вътрешни стени, като крайно покритие при полагане на топлоизолационни системи и саниране на сгради и други.
Силикатната мазилка има още редица други отлични качества, които я нареждат сред най - търсените и предпочитани мазилки сред голяма част от потребителите. Предлага се в търговската мрежа като готов продукт пастообразна, минерална, силикатна тънкослойна мазилка за полагане. Може да бъде с драскана или влачена структура за различните видове приложения ( за фасади и вътрешна декорация ).
Полагането на силикатната мазилка се извършва върху сухи, гладки и чисти основи и след нанасяне на грунд върху основата. Нанасянето се извършва с маламашка от неръждаема стомана или с машина за такъв тип мазилки. Веднага след нанасянето на силикатната мазилка се изтегля до едрината на зърното и се оформя с пластмасова пердашка според желанията на клиента.
Силикатната мазилка се предлага в изключително богато разнообразие от цветове, но трябва да се има предвид, че еднаквостта на цветовете се постига само от една партида. Ако се налага да се използва по - голямо количество от мазилката е добре още преди да започне полагането и върху основата да се смеси, за да се получи еднакъв цвят.
Ако имате желание да запазите сградата в която живеете по - дълго време красива и приветлива силикатната мазилка ще ви бъде от полза. С този тип мазилка няма да се притеснявате от дъждовете или от появата на мухъл или плесен, тъй като този вид мазилка съдържа специални антибактериални съставки срещу тези неприятни проблеми.


Последна промяна: Отдавна (преди години) от black_tulip.
Потребителите казали Благодаря: Plamen11
  • Страница
  • 1
Модератори: Plamen11
Време за генериране на страницата: 0.11 секунди